ساخت کلمات جدبد با هوش مصنوعی

به گزارش وبلاگ دانشگاه، هوش مصنوعی واقعی که کلمات جدید را درست می نماید، بر اساس الگوریتم فرایند طبیعی زبان و چارچوب زبانی جی پی تی-2 است؛ الگوریتمی که می توان متنی را به خوردش داد و از اطلاعات برای پیش بینی کلماتی استفاده کرد

ساخت کلمات جدبد با هوش مصنوعی

سیستم های هوش مصنوعی هنگامی که به شکل غیرقانونی استفاده می شوند یا برای اهداف غیرصلح آمیز مورد استفاده قرار می گیرند، هدف انتقاد هستند

هوش مصنوعی جدیدی ساخته شده است که کلماتی را فراوری می نماید که تا کنون وجود نداشتند. این تارنما، معانی ساختگی را برای کلماتی که وجود ندارند، فراوری می نماید.

آدرس تارنما این است: ThisWordDoesNotExist.com

این تارنما که معنی اش این کلمه وجود ندارد است، کلمات جدیدی را فراوری می نماید مانند کلمه واکامولی (مایه خمیر وفل که با ترکیب ذرت شیرین درست شده)، پایلست (تشکیل توده یا شکلی از چیزی یا درباره چیزی)، یا پریمن (مدیر یا رهبر در یک جامعه یا شرکت.)

کاربران دکمه ای را در تارنما فشار می دهند و کلمه جدید درست می گردد.

این تارنما را توماس دیمسون، سازنده تارنمای مقیم سانفرانسیسکو، طراحی و راه اندازی نموده است. او مهندسی است که سابقا برای ایسنتاگرم که متعلق به فیسبوک است کار می کرد و از سازندگان الگوریتم های اینستاگرم بود.

هوش مصنوعی واقعی که کلمات جدید را درست می نماید، بر اساس الگوریتم فرایند طبیعی زبان و چارچوب زبانی جی پی تی-2 است؛ الگوریتمی که می توان متنی را به خوردش داد و از اطلاعات برای پیش بینی کلماتی استفاده کرد که می تواند در ادامه بیاید، و نوشتاری را ایجاد کند که می تواند که از دستخط یک انسان واقعی غیرقابل تشخیص باشد.

جی پی تی-2 به این مشهور شد که برای انتشار زیادی خطرناک است، اما پژوهشگران آن را برای استفاده در اختیار عموم گذاشته اند.

این تارنما به وسیله جست وجو در داده های اطلاعاتی هشت میلیون صفحه اینترنتی کار می نماید که از محتوای تارنما های پویایی، چون رسانه های اجتماعی و ردیت گرفته شده اند. وقتی که یک لغت در کنار لغت دیگر ظاهر می گردد، الگوریتم ها می توانند کلمات را شناسایی نمایند و استفاده از آن اطلاعات (و شبیه سازی آن به دفعات لازم) به این معنی است که می تواند کلمات و جملات جدیدی فراوری کند.

درست مانند هر هوش مصنوعی دیگری، این سیستم کامل و بی عیب نیست. شرح مختصری در انتهای صفحه تارنما می گوید: کلمات آنالیز نمی شوند و ممکن است یک جانبه تلقی شوند.

سیستم های هوش مصنوعی هنگامی که به شکل غیرقانونی استفاده می شوند یا برای اهداف غیرصلح آمیز مورد استفاده قرار می گیرند، هدف انتقاد هستند؛ اما منافعی نیز دارند.

پلتفرم های مبتنی بر داده های اطلاعاتی به عنوان راه هایی برای یاری به مخدوش کردن تجارت های غیرقانونی حیوانات وحشی یا ترجمه مستقیم افکار درون ذهن به متن، مورد ستایش قرار گرفته اند.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید

به "ساخت کلمات جدبد با هوش مصنوعی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت کلمات جدبد با هوش مصنوعی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید