شرایط اتصال بنیاد شهید و امور ایثارگران به پنجره ملی خدمات چگونه است؟

به گزارش وبلاگ دانشگاه، بنیاد شهید و امور ایثارگران به وسیله سامانه ایثار من به پنجره ملی خدمات متصل شده و در این سامانه خدماتی مانند درخواست بازنشستگی جانبازان و پلاک ویژه در بین خدمات پرکابرد هستند.

شرایط اتصال بنیاد شهید و امور ایثارگران به پنجره ملی خدمات چگونه است؟

پنجره ملی خدمات دولت هوشمند سامانه ای است که به منظور دسترسی راحت و سریع تر عموم مردم به خدمات دستگاه ها و وزارت خانه ها ایجاد شده و اکنون در مسیر آماده سازی و بهره برداری قرار گرفته است. در قانون بودجه سال جاری، تمامی دستگاه های اجرایی و وزارت خانه ها موظف شدند که پنجره واحد خدمات خود را راه اندازی نمایند تا از رجوع دریافت نمایندگان خدمات به سامانه های مختلف و متعدد جلوگیری گردد.

دستگاه ها مکلف بودند پنجره خدمات خود را تا خاتمه شهریور ماه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل نمایند. طبق آخرین آمار، مجموع دستگاه های اجرایی که خدمات آن ها شناسنامه دار شده، 170 دستگاه است. از این تعداد، 136 دستگاه اجرایی مشمول گام اول اتصال به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند هستند که تا به امروز 100 دستگاه به نوعی تکالیف اولیه خود را عمل نموده اند.

my.gov.ir آدرس پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است که کاربران می توانند با مراجعه به آن نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام نمایند. پس از اولین ورود، برای دفعات بعدی یک رمز یکبار مصرف کافی است تا به این سامانه دسترسی داشته باشید. با ورود به بخش سامانه های ملی و استانی می توانید دستگاه ها و وزارت خانه های مختلف را مشاهده کنید و سپس وزارت خانه مربوطه را انتخاب کنید.

در درگاه اطلاع رسانی خدمات الکترونیکی، بنیاد شهید و امور ایثارگران در بین سازمان های مستقل قرار گرفته است و در این درگاه 105 خدمت برای آن تعریف شده است که از بین آن ها موارد متعددی قابل ارائه به شکل الکترونیک هستند. بنیاد شهید و امور ایثارگران به وسیله سامانه ایثار من به پنجره ملی خدمات متصل شده و در صفحه نخست این درگاه، خدمات به صورت طبقه بندی شده برای افراد قابل مشاهده است.

اواخر شهریور ماه بود که بنیاد شهید و امور ایثارگران در گزارشی بنیاد شهید و امور ایثارگران را از دستگاه هایی معرفی می نماید که پنجره واحد خود را راه اندازی نموده اند و از این نظر به تکلیف خود در اتصال به پنجره خدمات دولت هوشمند که مهلت آن در شهریور به خاتمه رسید عمل نموده بود.

بستری و درمان ایثارگران در بیمارستان ها و کلینیک ها، احراز ایثارگری، رسیدگی به شکایات ایثارگران در کمیسیون ماده 16، آماده سازی زیرساخت ها و اعطای تسهیلات اشتغال و کارآفرینی ایثارگران و صدور معرفی نامه های عمومی شاهد و ایثارگر از اهم خدمات این بنیاد است.

در سامانه ایثار من خدمات درخواست بازنشستگی جانبازان، سامانه ملاقات، واگذاری خودرو، فیش حقوقی ایثارگران و پلاک ویژه در بین خدمات پرکابرد این پنجره واحد معرفی می شوند. سامانه ملاقات به منظور دسترسی آسان ایثارگران به مدیران بنیاد در کلیه سطوح مدیریتی با رویکرد حل مسئله طراحی شده است.

در بخش خدمات مسکن، 12 مورد مانند وام مسکن، عوارض نوسازی و عوارض شهرداری دیده می گردد. بخش دیگری هم با عنوان خدمات و سرویس های هوشمند خدمات دیگری را از جمله بیمه عمر و حوادث غیرمترقبه، معافیت های نظام وظیفه، پلاک ویژه و صدور بیمه پایه و تکمیلی به ایثارگران ارائه می دهد. بخش دیگری هم برای خدمات مربوط به اشتغال ایثارگران در این سامانه در نظر گرفته شده و مجموعا 11 خدمت هم در این بخش قابل استفاده است.

وبلاگ دانشگاه مالی بانک و بیمه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "شرایط اتصال بنیاد شهید و امور ایثارگران به پنجره ملی خدمات چگونه است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط اتصال بنیاد شهید و امور ایثارگران به پنجره ملی خدمات چگونه است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید