آیا رنگ دندانهایتان زرد است؟

به گزارش وبلاگ دانشگاه، آیا علی رغم اینکه مسواک می زنید اما باز هم دندان هایتان زرد است و توضیحی برای این موضوع ندارید؛ چرا رنگ دندانهای فرق دارد ؟ شما به احتمال زیاد روزی تنها 10 دقیقه به دندان های خود توجه می کنید و معاینه دندان ها هر 6 ماه به وسیله دندان پزشک هم یادتان نمی رود.اما در حال حاضر کمی حوصله

آیا رنگ دندانهایتان زرد است؟

آیا رنگ دندانهایتان زرد است؟

نویسنده : حمیدرضاصادقیان

آیا علی رغم اینکه مسواک می زنید اما باز هم دندان هایتان زرد است و توضیحی برای این موضوع ندارید؛ چرا رنگ دندانهای فرق دارد ؟

شما به احتمال زیاد روزی تنها 10 دقیقه به دندان های خود توجه می کنید و معاینه دندان ها هر 6 ماه به وسیله دندان پزشک هم یادتان نمی رود.اما در حال حاضر کمی حوصله کنید و در آینه دقیق به دندان های خود نگاهی بیندازید. دندان های هر فرد می تواند نشانگر سلامت کلی بدن باشد.

به گزارشی از CNN در این خصوص توجه کنید. به دلیل محبوبیت و استقبال از درمان های سفیدکننده دندان، به نظر می آید بیشتر افراد دندان های سفید دارند. اما اگر دندان های شما سفید نیست، نگران نباشید نیازی به درمان های سفیدکننده ندارید.

قهوه ای؛

این رنگ نشانگر مصرف نوشیدنی هایی مانند قهوه، چای و نوشابه گازدار است. استعمال دخانیات هم لکه های قهوه ای روی دندان ایجاد می نماید. سطح دندان به رنگ قهوه ای می تواند نشانگر این باشد که دندان ها هنگام رشد در معرض فلوراید بیش از حد قرار گرفته است یا این که نشانگر نوعی بیماری ارثی و حساسیت غذایی است که التهاب روده ای، اسهال، سوء تغذیه و کاهش وزن ایجاد می نماید.

سبز؛

افرادی که دچار بیماری کم خونی داسی (کم خونی ناشی از وجود گلبول های قرمز داسی شکل) شده اند بعضی اوقات دندان هایی به رنگ زرد و سبز دارند. رنگ سبز می تواند نشانگر وجود باکتری هم باشد.

خاکستری؛

دندان های خاکستری نشانگر عفونت و آسیب قبلی دندان است.مصرف بعضی آنتی بیوتیک ها مانند تتراسایکلین قبل از رشد کامل دندان و یا قرار گرفتن در معرض فلزاتی مانند آهن و یا منگنز می تواند عامل ایجاد این رنگ باشد.

زرد؛

این نوع رنگ دندان نشانه بیماری کم خونی داسی است و گاهی هم نتیجه مصرف مواد لکه زا مانند چای، قهوه، نوشابه، غذاهای اسیدی و استعمال دخانیات می باشد دندان های آسیب دیده و فقر بعضی از مواد مغذی هم باعث تغییر رنگ دندان می گردد. تماس با اسید معده بر اثر بالاآوردن بیش از حد باعث زردشدن دندان و نشانگر Bulimia (نوعی بیماری اختلال غذایی) است.

فرسودگی؛

ترک های عمودی و نازک که به سمت پایین سطح دندان کشیده شده اند بی ضرر است.

میناهای غیرعادی؛

مینای سالم یعنی سطح دندان ها به حمله های باکتری مقاوم می گردد. اما در صورت آسیب رسیدن به مینا دندان بیشتر به پوسیدگی مستعد می گردد. آسیب به مینای دندان به چند دلیل رخ می دهد، فلوراید باعث ناهموار و خال افتادن مینای دندان می گردد. اسید مواد غذایی و نوشیدنی ها و اسید معده مینای دندان را از بین می برد.

بیماری کم خونی داسی و یا کمبود مواد غذایی هم باعث لکه افتادن دندان می گردد. درد در یکی و یا تعداد بیشتر دندان های فوقانی می تواند علائم سینوزیت باشد. در حالی که بعضی وقت ها درد در فک پایین می تواند هشدار زودهنگام حمله قلبی قریب الوقوع باشد.

* ارسال مقاله به وسیله عضو محترم سایت با نام کاربری : hamidrayane

منبع: راسخون

به "آیا رنگ دندانهایتان زرد است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا رنگ دندانهایتان زرد است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید