چگونه جغرافیا مسیر سیاست های دنیای را معین می نماید؟، استراتژی های ژئوپلیتیکی قدرت های دنیا

به گزارش وبلاگ دانشگاه، انتشارات همان کتاب جبر جغرافیا؛ چگونه جغرافیا مسیر سیاست های جهانی را معین می نماید! نوشته تیموتی جان مارشال با ترجمه مشترک فرهمر امیردوست و امیرحسین مهدی زاده را به چاپ پنجم رساند.

چگونه جغرافیا مسیر سیاست های دنیای را معین می نماید؟، استراتژی های ژئوپلیتیکی قدرت های دنیا

در جبر جغرافیا، یک روزنامه نگار از 10 نقشه از منطقه ها مهم برای شرح استراتژی های ژئوپلیتیکی قدرت های دنیا استفاده می نماید که هواداران جغرافیا، تاریخ و سیاست و (نقشه ها) شیفته آن می شوند.

نقشه ها نقش مهمی برای ما دارند. چه مربوط به دوران باستان، چه روی نسخه های کاغذ مخدوش شده و ایجاد شده به وسیله گوگل، نقشه ها چیزهایی را که می خواهیم بدانیم، به ما می گویند نه تنها درباره مکان فعلی ما یا جایی که می خواهیم برویم بلکه به طور کلی درباره دنیا. با این حال، وقتی صحبت از سیاست جغرافیایی می گردد، بخش اعظم آنچه به ما گفته می گردد به وسیله تحلیلگران و متخصصان دیگری فراوری شده است که از ارجاع دادن به نقشه موردنظر غفلت نموده اند.

همه رهبران ملل از نظر جغرافیایی محدود هستند. در یکی از برترین کتاب های مربوط به ژئوپلیتیک که اکنون به روز شده و شامل تحولات ژئوپلیتیکی 2016 است، تیم مارشال روزنامه نگار، روسیه، چین، ایالات متحده، آمریکای لاتین، خاورمیانه، آفریقا، اروپا، ژاپن و کره را آنالیز می نماید و گرینلند و قطب شمال (هوای آنها، دریاها، کوه ها، رودخانه ها، بیابان ها و مرزها) برای فراهم کردن زمینه ای که غالبا از دست گزارش های سیاسی ما در می رود: چگونگی ویژگی های فیزیکی این کشورها بر نقاط قوت و آسیب پذیری آنها و تصمیم گیری های رهبران شان تأثیر می گذارد.

مارشال با ارائه روشی تازه برای تماشا نقشه ها (آنالیز کتاب نیویورک تایمز)، استراتژی های پیچیده ژئوپلیتیکی که دنیا را شکل می دهد، شرح می دهد. چرا پوتین این قدر نسبت به کریمه وسواس دارد؟ چرا مقدر شده که ایالات متحده به یک ابرقدرت دنیای تبدیل گردد؟ چرا پایگاه برق چین همچنان در حال توسعه است؟ چرا تبت قرار است استقلال خود را از دست بدهد؟ چرا اروپا هرگز متحد نخواهد شد؟ پاسخ ها جغرافیایی هستند. کتاب جبر جغرافیا در دنیای پیچیده تر، پر هرج و مرج و بهم پیوسته، آغازگر مختصر و مفیدی برای ژئوپلیتیک است و یک راهنمای مهم برای یکی از مهم ترین عوامل معین کننده در امور دنیا.

تیموتی جان مارشال (زاده 1 مه 1959) روزنامه نگار و نویسنده است که به علت تحلیلی که درباره تحولات در اخبار خارجی و دیپلماسی بین المللی دارد، مشهور است.

انتشارات همان کتاب جبر جغرافیا؛ نوشته تیموتی جان مارشال با ترجمه مشترک فرهمر امیردوست و امیرحسین مهدی زاده رادر 286 صفحه به بهای 155 هزار تومان به چاپ پنجم رساند.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران

به "چگونه جغرافیا مسیر سیاست های دنیای را معین می نماید؟، استراتژی های ژئوپلیتیکی قدرت های دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه جغرافیا مسیر سیاست های دنیای را معین می نماید؟، استراتژی های ژئوپلیتیکی قدرت های دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید