خورشت هویج و پسته یکی از برترین غذاهای محلی سمنان است
به گزارش وبلاگ دانشگاه، جاذبه ها/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، خورشت هویج و پسته یکی از برترین غذاهای محلی سمنان است.

استفاده از انواع مغز های خوراکی مانند بادام، گردو و پسته در تهیه غذاهای اصیل ایرانی، امری بدیهی و مرسوم است که علاوه بر ایجاد طعم و عطری بی نظیر، ارزش غذایی آن را دوچندان خواهد نمود. در استان سمنان نوعی غذای محلی به نام خورشت هویج و پسته تهیه و طبخ می گردد که محبوبیت و معروفیت فراوانی در سراسر کشور دارد. بانوان و آشپزهای این ناحیه از کشور با ترکیب موادی مانند هویج، گوشت سینه مرغ، پیاز، زعفران، نمک، فلفل، شکر، آبغوره، برنج، روغن حیوانی و خلال پسته به تهیه و طبخ این غذای بومی و اصیل ایرانی می پردازند.
منبع: همگردی
تاریخ انتشار: 19 آذر 1401
آخرین بروزرسانی: 19 آذر 1401
گردآورنده: university.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 16499
به "خورشت هویج و پسته یکی از برترین غذاهای محلی سمنان است" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خورشت هویج و پسته یکی از برترین غذاهای محلی سمنان است"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید