طرز تهیه خورشت آلو بخارا جا افتاده و مجلسی در خانه

به گزارش وبلاگ دانشگاه، خورشت آلو بخارا یکی از غذاهای خوش طعم و پرخاصیتی است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. کمتر کسی است که عاشق غذاهای ایرانی باشد و با خورشت های ترش و شیرین میانه ای نداشته باشد. از خورشت فسنجان گرفته تا آلو اسفناج، همه بخاطر طعم ملس شان پرطرفدار و پای ثابت سفره های ایرانی شده اند. اگر شما هم یکی از طرفداران طعم ترش و شیرین هستید و می خواهید تنوعی در رژیم غذایی روزانه تان داشته باشید همین امروز دست بکار شوید و با روشی که در ادامه برایتان شرح داده ایم، خورشت آلو بخارا مجلسی و جا افتاده ای را آماده کنید.

طرز تهیه خورشت آلو بخارا جا افتاده و مجلسی در خانه

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو بخارا

  • گوشت خورشتی گوسفندی 200 گرم
  • آلو بخارا دو پیمانه
  • شکر سفید معمولی سه قاشق غذاخوری
  • زعفران دم شده سه قاشق غذاخوری
  • هویج یک عدد
  • سیب زمینی یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی (اختیاری) یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت آلو بخارا جا افتاده و مجلسی

مرحله اول

خواص آلو بخارا بی شمار بوده و استفاده از این میوه در رژیم غذایی روزانه به شما در داشتن یک زندگی سالم تر یاری می نماید. خورشت آلو بخارا مانند خورش فسنجان یا انار بیج طعم ملسی دارد، پس اگر هوادار طعم غذاهای ترش و شیرین هستید حتما این خورش خوشمزه را امتحان کنید.

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا پیاز را خلالی و ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت را اضافه نموده و تفت دهید تا آب گوشت جمع گردد و رنگش کمی تغییر کند. کمی زردچوبه را روی گوشت بریزید و چند دور هم بزنید. سپس میزانی آب جوش به گوشت ها اضافه کنید. یادتان باشد که گوشت این خورش، کمی بزرگتر از خورش قیمه خرد می گردد.

مرحله دوم

حدود یک ساعت بعد، زعفران را به گوشت اضافه کنید. نزدیک به نیم ساعت دیگر برای پخت کامل گوشت صبر کنید. پس از گذشت این زمان، آلو بخاراهایی که نیم ساعت پیش خیس نموده اید را همراه با شکر و نمک در قابلمه بریزید.

مرحله سوم

در همان فاصله ای که خورش در حال جا افتادن است، هویج را خلالی (قطر کمتر از نیم سانت و بلندی دو سانت) خرد کنید. حدود یک ربع هویج را در قابلمه بجوشانید و سپس در تابه ای که کمی روغن در آن ریخته اید تفت دهید. مراقب باشید روی هویج ها نسوزد و تیره نگردد. در سرانجام یک قاشق چای خوری شکر را روی هویج ها بریزید، کمی بچرخانید و تابه را از روی حرارت بردارید. سیب زمینی هایی که خلالی و ریز خرد نموده اید را هم در تابه دیگری سرخ کنید. وقتی خوب سرخ شدند، یک قاشق زعفران رویشان بریزید و کمی بچرخانید تا همه سیب زمینی ها رنگ زعفران را به خود بگیرند.

مرحله چهارم

در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به قابلمه خورشت اضافه کنید. البته مطمئن باشید که بدون رب گوجه فرنگی هم غذایتان خوش رنگ و طعم می شوند. وقتی آب خورشت آلو بخارا قوام گرفت، آن را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و هویج و سیب زمینی سرخ شده را هم رویش بریزید. در صورت تمایل می توانید کمی خلال پسته و بادام را هم تفت دهید (خیلی کوتاه) و در لحظات سرانجامی جوشیدن خورشت به آن اضافه کنید. این خورشت را با طعم ملسی که دارد، می توانید به عنوان یک غذای مجلسی، همراه با برنج ته دیگی سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت آلو بخارا جا افتاده و مجلسی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت آلو بخارا جا افتاده و مجلسی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید