چی بپزم؟ ، طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

به گزارش وبلاگ دانشگاه، جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و فرق دارد که با رسپی های مختلفی درست می گردد.

چی بپزم؟ ، طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

به گزارش وبلاگ دانشگاه، جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و فرق دارد که با رسپی های مختلفی درست می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ: 400 گرم

پیاز : 1 عدد

زعفران غلیظ دم نموده: به میزان کافی

نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

مواد لازم سس آلبالویی

آلبالو: 1 پیمانه

پیاز: 1 عدد میانه

رب انار : 2 قاشق غذاخوری

آب: ½ لیوان

شکر: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت ورقه ای برش زده، سپس با گوشتکوب کمی می کوبیم تا نازک گردد. در ادامه سینه های مرغ را به صورت نواری برش می زنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس به همراه میزانی زعفران دم نموده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه نموده و مخلوط می کنیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله سوم

حالا به سراغ درست کردن سس آلبالویی می رویم، برای این منظور پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا میزانی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه نموده، سپس تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی گردد. حالا رب انار را به همراه آلبالوهای هسته گرفته به قابلمه اضافه نموده و کمی تفت می دهیم و پس از آن آب را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شکر را به قابلمه اضافه نموده و اجازه می دهیم سس روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا پخته و غلیظ گردد. پس از اتمام استراحت سینه های مرغ آن را از یخچال خارج نموده و به صورت حلزونی به سیخ چوبی می کشیم.

مرحله ششم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد گذاشته و میزانی روغن مایع به آن می افزاییم. حالا سینه های مرغ به سیخ کشیده را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم کاملا سرخ شوند، سپس در تابه را می بندیم تا مغز پخت شوند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید حین سرخ کردن سینه های مرغ حرارت زیاد باشد تا جوجه کباب ها آب نیندازند، در غیر این صورت خشک می شوند. زمانی که جوجه کباب ها پخته شدند، آن را از تابه خارج نموده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم.

مرحله هشتم

زمانی که آب اضافی سس تبخیر شده و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت جوجه کباب را به همراه سس آلبالویی و پلو زعفرانی سرو می کنیم.

منبع: بهترین ها

منبع: همشهری آنلاین

به "چی بپزم؟ ، طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چی بپزم؟ ، طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید