طرز تهیه ناگت مرغ در خانه؛ ترد و پفکی با عکس مرحله ای

به گزارش وبلاگ دانشگاه، امروز آموزش ناگت مرغ خونگی و خیلی خوشمزه رو براتون تدارک دیدیم! ناگت یه غذای خیلی محبوب، خوشمزه و بسیار لذیذه که میتونه برای مهمونی ها هم یه گزینه خیلی عالی باشه. ناگت مرغ همچون مرغ سوخاری پر طرفداره. از دسته فینگر فود و فست فودها هم به حساب میاد. دیگه نیازی نیست از فروشگاه ناگت تهیه کنید اونم ناگت هایی که نمیدونید چطور تهیه شده و کلی هم مواد نگهدارنده داره! این ناگتها رو میتونید خیلی راحت وسریع آماده کنید و یه وعده غذای خیلی خوشمزه برای خانواده تهیه کنید. مخصوصا برای بچه ها که عاشق فینگرفود و غذاهایی بااین سبک هستند! پس سریع دست به کار بشید تا باهم این ناگت های کوچولوی خوشگل و خوشمزه رو تهیه کنیم! در خبرنگاران بلاگ با طرز تهیه ناگت مرغ خانگی همراه ما باشید.

طرز تهیه ناگت مرغ در خانه؛ ترد و پفکی با عکس مرحله ای مواد لازم جهت تهیه ناگت مرغ:
سینه مرغ 300 گرم
نان تست1یا 2 عدد
پیاز درشت یک عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
آرد سفید به مقدار لازم

1- برای آغاز کار، در مرحله اول گوشت مرغ را به قطعات کوچیکتر خرد کنید و در غذاساز بریزید. تمام ادویه ها شامل: فلفل، پاپریکا، پودرسیر، آویشن و نمک را به مرغ اضافه کنید.

2- سپس دستگاه رو روشن کنید و چند پالس بزنید. تا به خوبی مخلوط گردد. کناره های نان تست رو برش بدید. و به مخلوط مرغ و ادویه ها اضافه کنید.

3- پیاز رو با رنده ریز رنده کنید. آب پیاز رو دور نریزید و همراه با پیاز به بقیه مواد اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سس خردل رو نیز بیفزایید.

4- در نهایت پنیر پیتزا رو به سایر مواد اضافه کنید. مجدد دستگاه غذاساز رو روشن کنید و اجازه بدید تا مواد به طور کامل باهم ترکیب بشن. میتونید نان تست رو به خوبی پودر کنید یا از پودر سوخاری بهره ببرید و بعد با دستتون مواد رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید. باید کاملا مواد با هم میکس و یکدست بشن. مواد رو برای انسجام بهتر حدود نیم ساعتی داخل یخچال قراربدید.

5- بعد از آماده شدن مواد، یک ظرف مناسب یا قالب و سینی گود رو انتخاب کنید. کف ظرف یا سینی رو سلفون بندازید. سپس ترکیب مواد مرغ رو روی ظرف بریزید. با قاشق کامل صاف کنید و مواد رو کف ظرف پخش کنید. بعد از صاف کردن مواد کف ظرف، آنها رو داخل فریزر قرار بدید. نیم ساعت زمان کافیه. اینکار برای اینه که مواد کمی سفت تر بشن و به راحتی بتونید قالب بزنید.

6- حتی میتونید اینکار رو با دست انجام بدید. کف دستتون رو کمی خیس یا چرب کنید و با دستتون به مواد شکل بدید. بعد هر کدوم از ناگت ها رو روی کاغذ روغنی یا سلفون بگذارید و در فریزر قرار بدید. بعد از حدود نیم تا یک ساعت مواد رو از فریزر خارج کنید. اگر با دست شکل دادید که مواد آماده ست اگر نه با هر قالب یا کاتری که مورد نظرتون هست، ناگت ها رو کاتر بزنید و برای سوخاری کردن آماده کنید.

7- پودر سوخاری و آرد رو آماده کنید. دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه ای بشکنیدو با چنگال کامل هم بزنید تا از لختگی دربیاد. همه مواد رو جهت سوخاری کردن آماده کنید. ناگت های خام رو ابتدا در آرد سفید بغلطانید.

8- سپس در تخم مرغ هم زده بیندازید تا کاملا به تخم مرغ آغشته گردد و در نهایت به پودر سوخاری منتقل کنید و در پودر سوخاری هم بخوبی بغلطانید.

9- در سس پن یا قابلمه کوچک و مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قراردهید. اجازه بدید روغن کاملا داغ بشه. سپس هرکدام از ناگت ها که به پودر سوخاری آغشته کردید را در روغن کاملا داغ با حرارت میانه سرخ کنید. دو طرف ناگت که کاملا سرخ شد از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش خارج بشه.

ناگت خوش عطر و خوش مزه شما آماده است!

حالا وقتشه که از خوردن این ناگت های خونگی که دست پختِ خودتونه و خیالتون از کیفیتش راحته لذت ببرید! مطمئن باشید دیگه ناگت های آماده رو فراموش میکنید. چون این ناگت هارو هم به راحتی میتونید در فریزر نگهداری کنید و هر وقت که خواستید به مقدار احتیاج خارج کنید.

نکات ناگت مرغ خانگی:

  • باید اجازه بدید یخ زدایی بشه بعد در روغن سرخ کنید.
  • به جای نان تست در تهیه ناگت میتونید از پودر سوخاری هم بهره ببریدو جایگزین نان تست کنید. دراین صورت یه راحتی میتونید بعد از اینکه مرغ را در غذاساز به خوبی نرم کردید و حالت چرخ نموده پیدا کرد،سایر مواد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید و مخلوط کنید.
  • بعضی از دستورهای تهیه ناگت پنیر پیتزا نداره میتونید حذف کنید اما خب با پنیر خوشمزه تر میشه! حتی میتونید پنیر رو حدود صدگرم هم بهره ببرید.
  • این ناگت های خوشمزه رو میتونید خیلی راحت در فر تهیه کنید تا سالم تر و کم چرب تر هم باشه!
  • برای اینکه ناگت ها رو در فر بپزید، کافیه بعد از اینکه به آرد و و تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کردید و با پودر سوخاری کاملا کاور کردید، مطمین بشید که پودر سوخاری کامل به مواد چسبیده. روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و ناگت های آماده پخت رو روی سینی بچینید. سپس در فر با دمای 180درجه سانتی گراد که از قبل حدودا ده تا پونزده دقیقه گرم شده قرار بدید. مدت زمانی که برای پخت ناگت ها در فر احتیاج هست حدودا سی تا چهل دقیقه است.
  • سعی کنید از پودرسوخاری درشت یا پودر پانکو بهره ببرید. من برای سوخاری کردن این ناگت ها از پودر نان تست استفاده کردم!

این ناگت ها طعم فوق العاده ای دارن و خیلی کریسپی و خوشمزه میشن. امیدوارم این ناگت های سالم رو در منزل تهیه کنید و از خوردنشون لذت ببرید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه ناگت مرغ در خانه؛ ترد و پفکی با عکس مرحله ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ناگت مرغ در خانه؛ ترد و پفکی با عکس مرحله ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید