آشپزی

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه از بندری تا پیتزایی

سمبوسه در حقیقت نوعی دست پیچ گیاهی شامل سیب زمینی و جعفری است که در لایه ای از نان لواش پیچیده، سرخ و به همراه سس تند سرو می گردد. از آن جایی که خلاقیت و ذائقه در آشپزی دو فاکتور جدایی ناپذیر هستند، هرکس بنا به سلیقه و ذائقه خود و با توجه به فرهنگ غذایی بومی...

1 آبان 1399

جلوگیری از جوانه زدن پیاز با این راه های آسان و کاربردی!

در آشپزی ایرانی، کمتر غذای اصیلی ایرانی را می توان یافت که پیاز یکی از اجزای اصلی آن نباشد. به همین دلیل معمولا ما ایرانی ها به مقدار زیاد پیاز می خریم و همواره به دنبال روش های جلوگیری از جوانه زدن پیاز هستیم.

1 آبان 1399

برگزاری جشنواره ملی دستور پخت غذا در زنجان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان گفت: جشنواره ملی دستور پخت غذا در زنجان که از 24 خردادماه آغاز شده است تا 24 شهریور ادامه دارد.

3 شهریور 1399

برگزاری تورهای مجازی ایران با وجود تحریم و فیلترینگ

ایسنا/ براساس آخرین اخبار واصله، برگزاری تورهای مجازی ایران با وجود تحریم و فیلترینگ انجام می گردد.

23 مرداد 1399

2 طرز تهیه فرنی زعفرانی با آرد برنج یا نشاسته ذرت

می دانستید 10 اکتبر (18 مهر) هر سال روز جهانی فرنی است؟ فرنی از آن دسته دسرهایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دلیل تمایل افراد به خوردن وعده های شیرین و دسر مانند، تهیه دسرهای خانگی خوشمزه و سریع و آسان می تواند...

2 تیر 1399

نذری ها هم جشنواره ای شدند ، دکترین غذای ایران چیست؟

یک مسئول میراث فرهنگی از برگزاری جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری با رویکرد آیین های مذهبی و سفره های نذری خبر داد.

15 فروردین 1399
تعداد: (46)