بستنی زغالی علاوه بر داشتن طعم زغال، دارای طعم مطبوعی از وانیل و خامه است و خواص و مضراتی دارد که در این مقاله به آن پرداخته خواهد شد.
آب دوغ خیار یک غذای سنتی و خوشمزه است و همان طور که از نامش پیداست ماده اصلی آن ماست، آب و خیار است که البته اغلب به جای آب از شیر استفاده می گردد و با افزودنی های مختلف طعم دار می گردد.
تبیان/خورشید می درخشد، درخت ها شکوفه نموده اند و در حالی که انگار بقیه مردم در حال لذت بردن از هوای بهاری اند، شما بیشتر از هر زمان دیگری خسته و خواب آلوده اید. چه شده؟
شب یلدا بلندترین شب سال و کهن ترین جشن ایرانیان است. در راستای آموزش تزیینات شب یلدا، با تزیین هندوانه شب یلدا به شکل کاپ کیک همراه باشید.
آش کلم برگ سفید یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است که شما را با معجزه های غذاهای ایرانی رو به رو می کند.
در این مطلب دستورالعمل تهیه آش عروس ترکیه آموزش داده شده است.
سمبوسه در حقیقت نوعی دست پیچ گیاهی شامل سیب زمینی و جعفری است که در لایه ای از نان لواش پیچیده، سرخ و به همراه سس تند سرو می گردد. از آن جایی که خلاقیت و ذائقه در آشپزی دو فاکتور جدایی ناپذیر هستند، هرکس بنا به سلیقه و ذائقه خود و با توجه به فرهنگ غذایی بومی...
در آشپزی ایرانی، کمتر غذای اصیلی ایرانی را می توان یافت که پیاز یکی از اجزای اصلی آن نباشد. به همین دلیل معمولا ما ایرانی ها به مقدار زیاد پیاز می خریم و همواره به دنبال روش های جلوگیری از جوانه زدن پیاز هستیم.
می دانستید 10 اکتبر (18 مهر) هر سال روز جهانی فرنی است؟ فرنی از آن دسته دسرهایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دلیل تمایل افراد به خوردن وعده های شیرین و دسر مانند، تهیه دسرهای خانگی خوشمزه و سریع و آسان می تواند...
یک مسئول میراث فرهنگی از برگزاری جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری با رویکرد آیین های مذهبی و سفره های نذری خبر داد.