احتمال کاهش فراوری زعفران در امسال

به گزارش وبلاگ دانشگاه، خبرنگاران/خراسان رضوی رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی گفت: با توجه به شرایط جوی نامناسب امسال و سال گذشته، خشکسالی و گرانی آب که کشاورزان با آن روبه رو بودند و بعلاوه با توجه به کاهش انگیزه کشاورزان برای فراوری به علت قیمت پایین زعفران پیش بینی می گردد که فراوری این محصول در امسال کاهش خواهد داشت.

احتمال کاهش فراوری زعفران در امسال

غلامرضا میری در گفت وگو با وبلاگ دانشگاه در رابطه با قیمت و فراوری زعفران در سال تازه اظهار کرد: قیمت معین شده برای خرید زعفران نگینی صادراتی قیمت مناسبی است ضمن اینکه حداقل قیمت است و در آینده می تواند این قیمت افزایش یابد. این قیمت معین شده تقریبا با قیمت فعلی 4 میلیون تومان اختلاف دارد و به نظر بنده با توجه به اینکه قیمت حداقل است قیمت مناسبی است.

وی در مورد شرایط فراوری زعفران در امسال اعلام کرد: زعفران با دیگر محصولات کشاورزی فرق دارد؛ چراکه دیگر محصولات کشاورزی بر روی سطح زمین قرار دارند و مقدار فراوری آن قابل پیش بینی است. ولی زعفران در زیر زمین واقع شده است تقریبا از 10 مهر ماه که برداشت زعفران آغاز شده و تا سرانجام آذر ماه عملکرد آن را نمی توان تخمین یا برآورد کرد.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی ضمن اشاره به شرایط جوی نامناسب و خشکسالی اعلام کرد: به طور کلی با توجه به شرایط جوی نامناسب امسال و سال گذشته، خشکسالی و گرانی آبی که کشاورزان با آن رو به رو بودند و بعلاوه با توجه به بی انگیزگی کشاورزان به علت قیمت پایین زعفران پیش بینی می گردد که فراوری زعفران در امسال کاهش خواهد داشت.

وی در رابطه با شرایط صادرات زعفران اسم کرد: تا سرانجام مرداد ماه امسال در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته، صادرات زعفران 7 درصد رشد داشته است. در حال حاضر صادرات هم ادامه دارد. امید است در امسال رشد بیشتری در زمینه صادرات صورت بگیرد.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی اعلام کرد: اگر موانعی که بر سر راه صادرات است رفع گردد، پیش بینی می گردد که حداقل 30 درصد صادرات افزایش خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "احتمال کاهش فراوری زعفران در امسال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتمال کاهش فراوری زعفران در امسال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید