طرز تهیه املت منمن با فرمول ترکیه ای ها

به گزارش وبلاگ دانشگاه، طرز تهیه املت منمن یا املت ترکیه ای منه من، یکی از املت های خوشمزه و خوشرنگی است که با مواد متنوعی تهیه می گردد. املت منه من که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می باشد شباهت زیادی به املت گوجه فرنگی یا همان املت قهوه خانه ای معروف ما ایرانی ها دارد که برای صبحانه یا وعده های دیگر سرو می گردد.

طرز تهیه املت منمن با فرمول ترکیه ای ها

برای تجربه یک صبحانه تازه و مقوی و البته خوشمزه، با این بخش همراه شوید تا دستور املت ترکیه ای خوشمزه و فوری را بیاموزید. این غذای ساده با کمترین مواد آماده می گردد و در فهرست غذاهای ساده و سریع قرار میگیرد پس اگر بدنیال طرز تهیه املت لاکچری هستید، این رسپی مناسب شماست.

مواد لازم املت منمن برای 4 نفر

تخم مرغ : 5 عدد

گوجه فرنگی : 6 عدد

پیاز : 1 عدد بزرگ

فلفل سبز :4 عدد

پونه خشک : 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز ،پاپریکا و زردچوبه :به اندازه کافی

دستور پخت املت ترکیه ای منه من

برای آغاز طرز تهیه املت ترکیه ای خوشمزه منه من، ابتدا مواد املت را آماده میکنیم؛ برای اینکار ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.

فلفل سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید.پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید سپس با رنده ریز رنده کنید.

پس از آماده سازی مواد اولیه ،تابه موردنظر را روی حرارت ملایم قرار دهید و اندازهی روغن داخل آن بریزید تا داغ گردد.

سپس پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و شفاف گردد.

حالا فلفل سبز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

بعد از اینکه فلفل سبز به خوبی نرم و سرخ شد، اندازهی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه روی آنها بپاشید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا عطر ادویه ها بپیچد.

در این مرحله گوجه فرنگی ها را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب اضافی گوجه ها کشیده گردد و به اصطلاح، به روغن بیفتد.

تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

در این مرحله از طرز تهیه املت منمن ترکیه، به گوجه های روغن افتاده یک قاشق کوچک رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا املت خوشرنگ تر و خوشمزه تر گردد.

حالا نوبت به اضافه کردن تخم مرغ هاست . مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و تخم مرغ ها بپزند.

در حین پخت تخم مرغ ها نمک و ادویه های املت را تست کنید و بعد از اینکه املت آماده شد سبزی خشک را به آن اضافه کنید.

املت تازه و خوشمزه شما آماده است؛ املت ترکیه ای آماده شده را به همراه نان و سبزیجات تازه میل کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه املت منمن با فرمول ترکیه ای ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت منمن با فرمول ترکیه ای ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید