طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی

به گزارش وبلاگ دانشگاه، گوشت ماهی تن نیز همچون بیشتر ماهی ها، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و مصرف آن مسائل پوستی را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد. باعث تقویت عملکرد مغز نیز می شود.

طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی
  • تعداد: دو نفر

مواد لازم

  • نصف باگت فرانسوی
  • یک حبه سیر رنده شده
  • 4 تا 6 برگ ریحان
  • یک عدد کنسرو تن ماهی
  • ¾ پیمانه زیتون خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای قرمز، خلالی
  • نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
  • یک عدد کنسرو آرتیشو (کنگرفرنگی)، خرد شده
  • ¼ پیمانه لوبیای سبز، پخته و خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک یددار

روش تهیه

1- نان را از وسط برش دهید و خمیر داخل آن را خارج کنید. داخل نان، روغن زیتون بمالید. سپس سیر بمالید و برگ های ریحان را داخل آن بگذارید.

2- در یک کاسه، تن ماهی، زیتون، فلفل دلمه ای، پیاز، جعفری، آرتیشو و لوبیای سبز را با هم مخلوط کنید. آب لیموترش و روغن زیتون به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شود.

3- مواد آماده شده را داخل نان بگذارید و فشار دهید. نان را داخل کیسه و یک شب داخل یخچال قرار دهید.

4- برای سرو، می توانید کمی پنیر فتا روی آن بریزید و میل کنید.

منبع: فوت و فن

به "طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید