طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی
به گزارش وبلاگ دانشگاه، گوشت ماهی تن نیز همچون بیشتر ماهی ها، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و مصرف آن مسائل پوستی را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد. باعث تقویت عملکرد مغز نیز می شود.
- تعداد: دو نفر
مواد لازم
- نصف باگت فرانسوی
- یک حبه سیر رنده شده
- 4 تا 6 برگ ریحان
- یک عدد کنسرو تن ماهی
- ¾ پیمانه زیتون خرد شده
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای قرمز، خلالی
- نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
- یک عدد کنسرو آرتیشو (کنگرفرنگی)، خرد شده
- ¼ پیمانه لوبیای سبز، پخته و خرد شده
- سه قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک یددار
روش تهیه
1- نان را از وسط برش دهید و خمیر داخل آن را خارج کنید. داخل نان، روغن زیتون بمالید. سپس سیر بمالید و برگ های ریحان را داخل آن بگذارید.
2- در یک کاسه، تن ماهی، زیتون، فلفل دلمه ای، پیاز، جعفری، آرتیشو و لوبیای سبز را با هم مخلوط کنید. آب لیموترش و روغن زیتون به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شود.
3- مواد آماده شده را داخل نان بگذارید و فشار دهید. نان را داخل کیسه و یک شب داخل یخچال قرار دهید.
4- برای سرو، می توانید کمی پنیر فتا روی آن بریزید و میل کنید.
منبع: فوت و فن
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: university.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 14956
به "طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد تن ماهی فرانسوی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید