آذری ها فقط با آش دوغشان نیست که معروفند! ، تا حالا آش گوجه سنتی آذربایجان را امتحان نموده اید؟

به گزارش وبلاگ دانشگاه، از بچگی عاشق آشپزی بودم. دوست داشتم مهمان دعوت کنم و برایشان غذا بپزم. آن هم آش سنتی خودمان که مادرم همواره در مهمانی ها درست می کرد.

آذری ها فقط با آش دوغشان نیست که معروفند! ، تا حالا آش گوجه سنتی آذربایجان را امتحان نموده اید؟

به گزارش وبلاگ دانشگاه، حالا خودم در کنار انواع غذاهای خوشرنگ و لعاب امروزی این آش را هم در مهمانی هایم درست می کنم. خیلی هم هوادار دارد. همه دستور پختش را می پرسند. دوست داشتم خواننده های آشپزی مثبت هم این آش سنتی آذربایجان را یاد بگیرند.

ابتدا پیازها را نگینی خرد نموده و تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه لپه و برنج را اضافه می کنیم و با یک و نیم لیتر آب روی حرارت ملایم به مدت دو ساعت می گذاریم تا بپزد تا کاملا له گردد. گوشت چرخ نموده را با نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط می کنیم و به شکل توپ های ریز در می آوریم و سرخ می کنیم و به همراه گوجه رنده شده به مخلوط برنج و لپه اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت دیگر روی اجاق می گذاریم. بعد از نیم ساعت آبغوره و آبلیمو و زرشک را هم به آشمان اضافه می کنیم.

مواد لازم

250 گرم گوشت چرخ نموده

یک پیمانه لپه

یک پیمانه برنج

2 عدد پیاز درشت

2/1گوجه فرنگی رنده شده

4 ق غ زرشک

یک پیمانه آبغوره

2 ق غ آب لیمو

زرد چوبه

به اندازه لازم نمک و فلفل

منبع: همشهری آنلاین

به "آذری ها فقط با آش دوغشان نیست که معروفند! ، تا حالا آش گوجه سنتی آذربایجان را امتحان نموده اید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آذری ها فقط با آش دوغشان نیست که معروفند! ، تا حالا آش گوجه سنتی آذربایجان را امتحان نموده اید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید